След раздялата с д-р Енчев миналата година Теди Велинова известно време бе

...
След раздялата с д-р Енчев миналата година Теди Велинова известно време бе
Коментари Харесай

Резил: Теди Велинова превърна водещите по НОВА ТВ в чалга-диви! Вижте как ги облича (Снимки):

След раздялата с доктор Енчев предходната година Теди Велинова известно време бе безработна, след което се зае с възобновяване и реновирането на каравани. По ред аргументи обаче тзи ѝ бизнес не потръгна и някогашната половинка на пластичния хирург смени за следващ път попрището си.

 Теди Велинова и Енчев

В момента Теди е дизайнер на Нова телевизия, което ще рече, че се грижи водещите да наподобяват оптимално добре.

Но известната с положителния си другояче усет някогашна моделка изненада всички с избора си на тоалети за лицата на малкия екран. Наблюдателни фенове се оплакаха от визията на водещите на предаването „ Събуди се “.Те са напряко шокирани от външния тип на водещата Мартина Ганчева в едно от последните издания. В събота младата журналистка се появи в ефир облечена в прилепнала леопардова рокля с деколте с бие, която изглеждаше като купена от битак против пет лв. и приляга единствено на чалга певица в селска кръчма.

 леопардова рокля

По същото време в конкурентната телевизия водещата на „ Тази събота, тази неделя “ Алекс Кръстева откри предаването в елегантна алена рокля, написа „ Хотнюз “.

 Александра Кръстева елегантна

Факт е, че напоследък и водещите само че новините излизат в ефир облечени в едни и същи костюми, само че поради по-консервативния темперамент на новинарските излъчвания, Теди Велинова не може да ги облече в ужасните шарки, с които опитва върху Ганчева. Водещата бе накарана да облече и розов пуловер с пайети като в цирка преди седмица.

 Мартина Ганчева пуловер

Колегите й са безапелационни, че тя като възпитано и интелигентно момиче не смее да се опълчи на скандалните тоалети и хрумки на стилистите, чиито началник е някогашната на лекар Енчев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР